dijous, 16 de novembre del 2023

SORTIDA A SELVAVENTURA

 

 OBJECTIUS:

·           Promoure activitats lúdiques i culturals en espais normalitzats a l’aire lliure.

·           Consolidar la cohesió de grup

DATA:

·           Dijous 16 de Novembre de 2023

LLOC:

·         Entre el Parc Natural de Montseny i l'Espai Natural de Les Guilleries trobarem La Selva de l’Aventura


DESCRIPCIÓ:


El dia 16 de Novembre de 2023 varem anar a SELVAVENTURA.  Està a Arbúcies, aprop de Sant Hilari Sacalm. Varem triar aquesta activitat perquè era divertida, perquè vius emocions fortes i vius una experiència nova. També volem destacar l'entorn, un espai natural envoltat de muntanyes, boscos, animals i vegetació.

Varem fer dues activitats:

Camina descalç:

Era un recorregut força llarg.  La gran majoría anàvem descalços, que era la gràcia i l'objectiu de l'activitat. Caminàvem per troncs, suros, fulles, ens va faltar passar per sobre de l'aigua, perquè lamentablement estava sec per la sequía. Adalt de tot hi havíen diferents activitats, havíes de buscar petites estautes, en forma d'animals de ferro (Guineu, porc senglars,...). A la zona de les olors, hi havíen  alguns troncs, a dins havíes d'endevinar l'olor o havíes de tocar el que hi havia dins. També hi havia una zona amb un gong que podíes tocar i d'altres elements que feien so.

 

Una altre grup va fer el:

Circuit Esquirol

 Primer de tot ens varen posar els arnessos, ens varen explicar les diferents normes de seguretat, i el funcionament de la tirolina, els noms de cada cosa. Tot seguit varem anar a practicar. 

Com erem un grup molt nombrós  ens varen donar la opció de fer dos salts de tirolina. Va ser una experiència inolvidable.

Sobretot, volem agraïr als monitors de selvaventura l'atenció que van tenir amb nosaltres, la paciència, el tracte rebut...HI TORNAREM!!!!! 
 

Sant Jordi 2024 Aquest Sant Jordi vàrem anar a fer una volta pel poble de Palafrugell. Vàrem passar per totes les parades del poble, també v...