dimarts, 28 de març del 2017

30 ANIVERSARI CENTRE TRAMUNTANA

Hem estat uns mesos ocupats i per això no hem publicat res...😊

El motiu d'aquest parón ha estat la preparació del 30è aniversari del Centre Ocupacional i Especial de Treball Tramuntana. I també el 10è aniversari d'AFATRAM! Esperem que us hagi agradat la celebració!





El dia de la celebració va ser el Dissabte 25.03.17. Al matí es va fer una jornada de portes obertes al Centre Tramuntana, amb les exposicions dels tallers dels diferents serveis. Van venir el Cap Grossos de Calonge que varen animar el matí amb música i danses...tot seguit els Minyons de Santa Cristina varen fer diversos castells i ens varen introduir en el món Castellers amb diverses explicacions del seu Cap de Colla,




   






 

  Un cop acabada la joronada de portes obertes ens varem dirigir cap a la Bòbila, on en Quim Caselles i el seu equip va oferir un magnífic àpat d'Entaulats! Seguidament música a càrrec del la Disco mòvil i sessió de fotos amb un photocall impressionant!




Per acabar la jornada ens varem dirigir tots cap al teatre municipal de Palafrugell a Plaça Nova, L'acte va ser presentat pel polifacètic Mag Fri. El grup de la Sílvia Costa, ens va deleitar amb la cançó Aleluia (de Leonard Cohen), el grup de la Cristina Herrera ens va meravellar amb un ball amb de temàtica del Charlestone. I el grup del SOI vàrem fer un espectacle audiovisual de teatre musical, sobre la pel·licula de Romeo + Julieta, amb vuits actes representats per nosaltres. Per acabar la jornada, el grup Palamós Gospel Choir, ens va frapar amb les seves cançons.










La jornada va anar genial i creiem que tothom va sortir molt content!

Felicitats Tramuntana i Afatram!!!! i que en vinguin molts més!

CAMPIONAT TERRITORIAL ACELL FUTBOL SALA 2024

  El dia 22 de Febrer es va celebrar el campionat de futbol sala a Fornells de la Selva. Nosaltres vàrem participar amb el nom de Tiki Taka ...