dimarts, 12 de desembre del 2017

Sortida a CaixaForum Girona: Cinema i emocions. Un viatge a la infància

Bones Tramuntanaires!

El passat divendres dia 1 de Novembre varem fer una sortida al CaixaForum de Girona. Va ser una dia ple d'emocions!

Varem sortir ben aviat del centre, a les 9:05 h ja érem de camí cap a la SARFA de Palafrugell. El viatge d'anada va sortir tot bé. Un cop a Girona ens vàrem dirigir a la Devesa de Girona, on vàrem agafar forces amb un bon esmorzar. Tot i que feia fred, el temps ens va acompanyar fins a l'entrada a l'exposició. En aquesta ocasió ens va acompanyar en Tomaní el noi de pràctiques.

L'exposició va ser una passada!! Vàrem passar per diverses sales on es podien veure diferents fragments de diferents pel·lícules i diferents estils (animació, en blanc i negre, cinema mut, cinema actual...) i vàrem fer un viatge a la infància i a les diferents emocions que ens transmetien les imatges (alegria, tristesa, ràbia, por...). Volem agrair tant als guies (molt amables i atents), com a la responsable de l'exposició, que fossin tan atents! GRÀCIES!!!

A la seva web trobem que: Cinema i emocions. Un viatge a la infància és una exposició organitzada per l'Obra Social "la Caixa" i La Cinémathèque francesa. Un viatge pensat per a tots els públics, adults i infants, que ens convida, d'una banda, a ser testimonis de la manera com s'ha plasmat la infància en el cinema durant més de cent anys d'història, i de l'altra, a experimentar les emocions tal com les vam viure durant els nostres primers anys de vida.

Tot seguit ens varen deixar una sala per poder dinar i descansar una estona, anar al lavabo... Per fer una mica de temps vàrem visitar l'exposició "Terra de Somnis" de Cristina Garcia Rodero, que també ens va encantar!

A la tornada vàrem tenir un petit problema amb la SARFA, es va avariar just la que ens havia de portar fins a Palafrugell i vàrem estar esperant una hora davant dels jutjats.., però finalment ens va recollir un bus que ens va portar fins a Flaçà i un altre fins a Palafrugell. El conductor de la Sarfa va tenir l'amabilitat de deixar-nos a la porta del centre.


Sant Jordi 2024 Aquest Sant Jordi vàrem anar a fer una volta pel poble de Palafrugell. Vàrem passar per totes les parades del poble, també v...