dimarts, 12 de desembre del 2017

Sortida a CaixaForum Girona: Cinema i emocions. Un viatge a la infància

Bones Tramuntanaires!

El passat divendres dia 1 de Novembre varem fer una sortida al CaixaForum de Girona. Va ser una dia ple d'emocions!

Varem sortir ben aviat del centre, a les 9:05 h ja érem de camí cap a la SARFA de Palafrugell. El viatge d'anada va sortir tot bé. Un cop a Girona ens vàrem dirigir a la Devesa de Girona, on vàrem agafar forces amb un bon esmorzar. Tot i que feia fred, el temps ens va acompanyar fins a l'entrada a l'exposició. En aquesta ocasió ens va acompanyar en Tomaní el noi de pràctiques.

L'exposició va ser una passada!! Vàrem passar per diverses sales on es podien veure diferents fragments de diferents pel·lícules i diferents estils (animació, en blanc i negre, cinema mut, cinema actual...) i vàrem fer un viatge a la infància i a les diferents emocions que ens transmetien les imatges (alegria, tristesa, ràbia, por...). Volem agrair tant als guies (molt amables i atents), com a la responsable de l'exposició, que fossin tan atents! GRÀCIES!!!

A la seva web trobem que: Cinema i emocions. Un viatge a la infància és una exposició organitzada per l'Obra Social "la Caixa" i La Cinémathèque francesa. Un viatge pensat per a tots els públics, adults i infants, que ens convida, d'una banda, a ser testimonis de la manera com s'ha plasmat la infància en el cinema durant més de cent anys d'història, i de l'altra, a experimentar les emocions tal com les vam viure durant els nostres primers anys de vida.

Tot seguit ens varen deixar una sala per poder dinar i descansar una estona, anar al lavabo... Per fer una mica de temps vàrem visitar l'exposició "Terra de Somnis" de Cristina Garcia Rodero, que també ens va encantar!

A la tornada vàrem tenir un petit problema amb la SARFA, es va avariar just la que ens havia de portar fins a Palafrugell i vàrem estar esperant una hora davant dels jutjats.., però finalment ens va recollir un bus que ens va portar fins a Flaçà i un altre fins a Palafrugell. El conductor de la Sarfa va tenir l'amabilitat de deixar-nos a la porta del centre.


Visita al MAR DE LES CAPACITATS

 Bones!!!! Aquest dia, agafem el bus ordinari de la SARFA. Anem fins al moll de Palamós.  Primer un grup va anar al museu de la pesca i l...