divendres, 15 de març del 2019

DINAR AL FAR DE SANT SEBASTIÀ

Com cada any, els voluntaris i voluntàries de Lourdes, ens conviden al dinar de germanor al Far de Sant Sebastià.


A les 11:00 ens va venir a buscar la SARFA i vam anar al Far de Sant Sebastià (més concretament a l'ermita). En el mateix autobús vam anar tant els del SOI i també usuaris del STO; alguns dels darrers però, van anar amb una furgoneta del centre. Durant el viatge vam xerrar en germanor i ens ho vam passar molt bé!!
Un cop arribàrem vam pujar a la ermita tot  ajudant-nos mútuament.

Quan totes les persones van seure on pertocava va començar la missa. Juntament amb el capellà i les monges vam cantar l'Ave Maria, després van venir dos músics els què, amb un acordeó i una guitarra cadascun, vam cantar 5 havaneres.

Al voltant de les 13:30 vam anar a dinar al Far. De dinar hi havia trinxat de patata amb botifarra de perol i de segon una fideuà la mar de bona!! I per acabar un tiramisú encara més bó!!!
Després, per acabar de baixar el dinar vam ballar tots junts grans èxits estiuencs.

Quan eren les 16:00 aproximadament vam començar a marxar cap al centre ara sí més tranquils descansant i parlant entre nosaltres.


Agraïr als organitzadors, al gent gran, als treballadors/es del Far de Sant Sebastià. Molt ben atesos, molt bona companyia, en definitiva: UN DIA MOLT AGRADABLE! tot i la pluja!


Sant Jordi 2024 Aquest Sant Jordi vàrem anar a fer una volta pel poble de Palafrugell. Vàrem passar per totes les parades del poble, també v...