divendres, 15 de març del 2019

DINAR AL FAR DE SANT SEBASTIÀ

Com cada any, els voluntaris i voluntàries de Lourdes, ens conviden al dinar de germanor al Far de Sant Sebastià.


A les 11:00 ens va venir a buscar la SARFA i vam anar al Far de Sant Sebastià (més concretament a l'ermita). En el mateix autobús vam anar tant els del SOI i també usuaris del STO; alguns dels darrers però, van anar amb una furgoneta del centre. Durant el viatge vam xerrar en germanor i ens ho vam passar molt bé!!
Un cop arribàrem vam pujar a la ermita tot  ajudant-nos mútuament.

Quan totes les persones van seure on pertocava va començar la missa. Juntament amb el capellà i les monges vam cantar l'Ave Maria, després van venir dos músics els què, amb un acordeó i una guitarra cadascun, vam cantar 5 havaneres.

Al voltant de les 13:30 vam anar a dinar al Far. De dinar hi havia trinxat de patata amb botifarra de perol i de segon una fideuà la mar de bona!! I per acabar un tiramisú encara més bó!!!
Després, per acabar de baixar el dinar vam ballar tots junts grans èxits estiuencs.

Quan eren les 16:00 aproximadament vam començar a marxar cap al centre ara sí més tranquils descansant i parlant entre nosaltres.


Agraïr als organitzadors, al gent gran, als treballadors/es del Far de Sant Sebastià. Molt ben atesos, molt bona companyia, en definitiva: UN DIA MOLT AGRADABLE! tot i la pluja!


Visita al MAR DE LES CAPACITATS

 Bones!!!! Aquest dia, agafem el bus ordinari de la SARFA. Anem fins al moll de Palamós.  Primer un grup va anar al museu de la pesca i l...