divendres, 22 de novembre del 2019

JORNADA INCLUSIVA A L'ESCOLA VEDRUNA DE PALAMÓS

Bones Tramuntaneros!

Volem compartir amb vosaltres la jornada d'esport inclusiva que es va dur a terme a l'escola Vedruna de Palamós el dia 22 de Novembre del 2019.

Varem anar i tornar en bus de l'estació de Palafrugell a l'estació de Palamós. En la tornada varem agafar el bus a l'hospital de Palamós, i casualment el conductor era el pare d'en Franc, volem agraïr-li que ens deixés a prop del Tramuntana.

L'activitat es va dur a terme a l'escola Vedruna de Palamós, amb les classes de quart d'ESO.
Els professors de l'escola Vedruna juntament amb el tècnic esportiu del Tramuntana (contractat per AFATRAM): Jordi Sansabrià, ens varen preparar un torneig amb diversos partits de futbol, les regles eren cooperatives i no competitives, i els grups eren mitxes, tant alumnes del Vedruna com usuaris del Tramuntana participant tots junts.

Despres varem compartir experiències de com havía anat la jornada i quines sensacions varem tenir tots plegats. Els alumnes i usuaris que volien, sortien a dir unes paraules a través del megàfon. Es varen escoltar algunes frases com:

- "Ens ho hem passat super bé".
- "Ens pensavem que erem diferents, però som tots iguals".
- "Volem repetir".
- "Volem venir a veure-us al Tramuntana".
- "Hem compartit bons moments".

Finalment varem poder dinar al menjador de l'escola, on ens van regalar un gelat, els hi estem molt agraïts!!

Volem agraïr aquestes jornades tant positives per a nosaltres i pels alumnes de l'escola.

Gent de l'escola Vedruna de Palamós, sou molt bona gent!!!

Sant Jordi 2024 Aquest Sant Jordi vàrem anar a fer una volta pel poble de Palafrugell. Vàrem passar per totes les parades del poble, també v...