divendres, 22 de novembre del 2019

JORNADA INCLUSIVA A L'ESCOLA VEDRUNA DE PALAMÓS

Bones Tramuntaneros!

Volem compartir amb vosaltres la jornada d'esport inclusiva que es va dur a terme a l'escola Vedruna de Palamós el dia 22 de Novembre del 2019.

Varem anar i tornar en bus de l'estació de Palafrugell a l'estació de Palamós. En la tornada varem agafar el bus a l'hospital de Palamós, i casualment el conductor era el pare d'en Franc, volem agraïr-li que ens deixés a prop del Tramuntana.

L'activitat es va dur a terme a l'escola Vedruna de Palamós, amb les classes de quart d'ESO.
Els professors de l'escola Vedruna juntament amb el tècnic esportiu del Tramuntana (contractat per AFATRAM): Jordi Sansabrià, ens varen preparar un torneig amb diversos partits de futbol, les regles eren cooperatives i no competitives, i els grups eren mitxes, tant alumnes del Vedruna com usuaris del Tramuntana participant tots junts.

Despres varem compartir experiències de com havía anat la jornada i quines sensacions varem tenir tots plegats. Els alumnes i usuaris que volien, sortien a dir unes paraules a través del megàfon. Es varen escoltar algunes frases com:

- "Ens ho hem passat super bé".
- "Ens pensavem que erem diferents, però som tots iguals".
- "Volem repetir".
- "Volem venir a veure-us al Tramuntana".
- "Hem compartit bons moments".

Finalment varem poder dinar al menjador de l'escola, on ens van regalar un gelat, els hi estem molt agraïts!!

Volem agraïr aquestes jornades tant positives per a nosaltres i pels alumnes de l'escola.

Gent de l'escola Vedruna de Palamós, sou molt bona gent!!!

Visita al MAR DE LES CAPACITATS

 Bones!!!! Aquest dia, agafem el bus ordinari de la SARFA. Anem fins al moll de Palamós.  Primer un grup va anar al museu de la pesca i l...