dimecres, 29 de gener del 2020

COMENCEM SPINNING VIRTUAL I MANTENIMENT A L'IME DE PALAFRUGELL


Aquest gener hem començat dues activitats noves a l'Institut Municipal d'Esports, spinning virtual i manteniment. 

Els usuaris que fan spinning virtual són en Franc, en Nenad i la Maria, de març a juny hi aniran altres usuaris. Es realitzarà amb dinàmica rotativa per tal de que tots puguin gaudir d'aquesta activitat.

Hi anem els dimarts al matí i el professor es diu Juan Carlos. El primer dia va ser molt dur i teniem moltes agulletes, però la nostra intenció és posar-nos en forma.

La música ens ha encantat!!!! Pum Pum Pum!! 😎🚴🚴🚴Els usuaris que fan manteniment són la Natàlia, l'Isabel, la Sílvia i l'Andrea, de març a juny hi aniran altres usuaris. També es realitzarà amb dinàmica rotativa per tal de que tots puguin gaudir d'aquesta activitat.

Hi anem els dimecres al matí i la professora es diu Ester. Ens ha agradat molt fer exercicis al terra perquè no n'haviem fet mai.

Hem utilitzat material com bancs, colxonetes, estores, espatlleres...Volem agraïr a la monitora Estel per acompanyar-nos els primers dies i realitzar aquestes magnífiques fotografies!! Moltes gràcies!!

Estem molt engrescats amb aquesta nova activitat inclusiva perquè ens permet relacionar-nos amb gent nova a més de fer exercici.

Sobretot volem agraïr a AFATRAM la seva tasca perquè sense ells no es podrien dur a terme aquestes activitats! GRÀCIES!!!!

Si voleu fer un cop d'ull a la gran feina que fan:

ASSOCIACIÓ DE FAMILIARS TUTORS i USUARIS DEL CENTRE TRAMUNTANA

Sant Jordi 2024 Aquest Sant Jordi vàrem anar a fer una volta pel poble de Palafrugell. Vàrem passar per totes les parades del poble, també v...